Giv dit bidrag nu

Skift til: Navigation, Søgning

En opfordring fra Wikipedias stifter, Jimmy Wales.

Wikipedia er den femtemest besøgte side på nettet og betjener 500 millioner forskellige mennesker hver måned med milliarder af sidevisninger.

Handel er fint og reklamer er ikke af det onde, men det hører ikke til her. Ikke i Wikipedia.

Wikipedia er noget særligt. Det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sindet. Det er et sted, hvor vi alle kan tage hen at tænke, at lære og at dele vores viden med andre.

Da jeg grundlagde Wikipedia kunne jeg have gjort det til en profitskabende virksomhed med reklamebannere, men jeg valgte at gøre det anderledes. Vi har gennem årene arbejdet hårdt på at holde tingene trimmet og effektive. Vi klarer vores opgave og lader andre om at overforbruge.

Hvis alle der læser det her bidrog med $5, behøvede vi bare at samle ind én gang om året. Det er dog ikke alle der kan eller vil bidrage og det er også i orden. Hvert år er der lige nøjagtig nok der vælger at give.

Overvej om du vil bidrage med $5, $10, $20 eller hvad du nu kan i år, for at bevare og beskytte Wikipedia.

På forhånd tak

Jimmy Wales
Wikipedias grundlægger

Når du donerer deler du oplysninger med Wikimedia Foundation, den almene organisation som driver Wikipedia og andre Wikimedia-projekter, og dens tjenesteudbydere i USA og andre steder, i henhold til vores privatlivspolitik. Vi sælger eller bytter ikke dine oplysninger med nogen. For flere oplysninger henvises der til vores privatlivspolitik.