Gi din donasjon nå

Hopp til: navigasjon, søk

Fra Jimmy Wales, Wikipedias grunnlegger

Wikipedia er et av det mest besøkte nettstedene på nettet og besøkes av 450 millioner brukere i måneden – med millarder av sidevisninger.

Handel er bra. Annonser er ikke onde i og for seg, men det hører ikke hjemme på Wikipedia.

Wikipedia er noe spesielt. Det er som en park eller et offentlig bibliotek. Det er som et tempel for sjelen. Det er et sted der vi alle kan gå for å tenke, å lære og å dele vår kunnskap med andre.

Da jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha valgt å skape et profittorientert selskap med annonsefinansiering – men jeg valgte anderledes. Vi har jobbet hardt over år for å holde prosjektet slankt og sterkt. Vi oppfyller denne visjonen og lar andre sløse.

Hvis alle som leser dette donerte 5 $ hver, ville vi bare trengt å samle inn penger én dag i året. Men ikke alle har mulighet eller vil gi. Og det er helt greit. Hvert år velger akkurat nok mennesker å gi.

Vær vennlig og vurder en donasjon på 5 $, 20 $, 50 $, eller så mye du kan i år for å beskytte og støtte opp om Wikipedia.

På forhånd takk,

Jimmy Wales
Wikipedias grunnlegger

Ved å donere, godtar du å dele personopplysningene dine med Wikimedia Foundation, den ideelle organisasjonen som står bak Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter, og med organisasjonens tjenesteleverandører i henhold til vår donorpolicy. Wikimedia Foundation og organisasjonens tjenesteleverandører holder til i De forente stater og i andre land hvor personvernlovene kan være ulike de norske. Vi hverken selger eller tilbyr personopplysningene dine til andre. Nærmere informasjon finner du i vår donorpolicy.