Jepeni kontributin tuaj tani

Jump to navigation Jump to search

Nga themeluesi i Wikipedia-s Jimmy Wales

Tregtia është diçka normale. Reklamat nuk janë “mëkat”. Por ato nuk kanë vend këtu. Jo tek Wikipedia.

Wikipedia është e veçantë. Ajo është si një bibliotekë ose një park publik. Ajo është si një tempull për mendjen. Ajo është një vend ku të gjithë mund të shkojnë për të menduar, për të mësuar, për të ndarë njohuritë tona me të tjerët.

Kur themelova Wikipedia-n, mund ta kisha bere kompani fitimprurëse duke vendosur reklama në faqet e saj, por në vend të kompanisë private vendosa të bëj diçka ndryshe. Kemi punuar shumë gjatë viteve për ta mbajtur atë të pastër dhe të rregullt. Ne realizojmë qëllimet tona, mbeturinat ua lëmë të tjerëve.

Sikur çdonjëri nga ata që lexon këtë mesazh të dhuronte $5, neve do të na duhej që të mblidhnim fonde vetëm një dite në vit. Por jo të gjithë mund ose duan të dhurojnë dhe kjo është diçka normale. Çdo vit një sasi e mjaftueshme njerëzish vendosin që të dhurojnë.

Këtë vit, ju lutem merrni në konsiderate mundësinë për të bërë një kontribut prej $5, €10, ¥1000 ose çfarëdolloj shume tjetër që keni mundësi në mënyrë që të mbroni dhe të mbështesni Wikipedia-n.

Faleminderit,

Jimmy Wales
Themeluesi i Wikipedia-s

Gjatë dhënies së kontributit ju shkëmbeni informacion me Fondacionin Wikimedia, organizatën jo fitimprurëse që drejton Wikipedia-n dhe projekte të tjera të Wikimedia-s, dhe ofruesin e saj të shërbimeve në SHBA dhe vende të tjera, sipas politikës tonë të anonimitetit të kontribuuesit. Ne nuk i shesim dhe as nuk i shkëmbejmë të dhënat tuaja me askënd. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni politikën tonë për kontribuuesit.

For recurring donors, fixed monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation on the monthly anniversary of the first donation, until such time as you notify us to discontinue them. Donations initiated on the 29, 30, or 31 of the month will recur on the last day of the month for shorter months, as close to the original date as possible. For questions, please contact donate@wikimedia.org.