Feu ara un donatiu

Salta a la navegació Salta a la cerca

Una crida del fundador de la Viquipèdia Jimmy Wales.

Fer diners està molt bé. La publicitat no és dolenta. Però tot això no té cabuda aquí. No a la Viquipèdia.

La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o un parc públic. És com un temple per a la ment. És un lloc on podem anar tots a pensar, a aprendre o a compartir el nostre coneixement amb els altres.

Quan vaig fundar la Viquipèdia ho podria haver fet com una companyia lucrativa amb anuncis publicitaris, però vaig decidir fer alguna cosa diferent. Hem treballat dur durant anys per a mantindre-la de manera austera i ajustada. Complim la nostra missió i deixem les grans inversions per als altres.

Si tots els que llegeixen aquest text donessin €5, només ens caldria recolectar fons durant un sol dia a l'any. Però no tothom pot o vol donar diners. Ja ens està bé. Cada any, suficients persones decideixen donar.

Aquest any si us plau, considereu fer un donatiu de €5, €20, €50 o el que pugueu per a protegir i mantenir la Viquipèdia.

Gràcies,

Jimmy Wales
Fundador de la Viquipèdia

Podem seguir en contacte?
Ens sap greu. No enviem missatges de correu electrònic gaire sovint; us plantejaríeu canviar d’opinió?
Gràcies per canviar d’opinió! Respectarem la vostra bústia d’entrada.

On va el vostre donatiu

Tecnologia: servidors, ample de banda, manteniment, desenvolupament. La Viquipèdia és una de les webs més visitats del món i es gestiona amb una petita part del que llocs web punters gasten.

Persones: Els altres 10 primers llocs web tenen milers de treballadors. Nosaltres en tenim 700, i fan que el vostre donatiu sigui una magnífica inversió en una organització sense ànim de lucre de gran eficiència.

Enrere

I per què no feu que la donació de $Y sigui mensual?

Donar mensualment és la millor manera de garantir que la Viquipèdia segueixi prosperant.