Feu ara un donatiu

Salta a la navegació Salta a la cerca

Una crida del fundador de la Viquipèdia Jimmy Wales.

Fer diners està molt bé. La publicitat no és dolenta. Però tot això no té cabuda aquí. No a la Viquipèdia.

La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o un parc públic. És com un temple per a la ment. És un lloc on podem anar tots a pensar, a aprendre o a compartir el nostre coneixement amb els altres.

Quan vaig fundar la Viquipèdia ho podria haver-ho fet com una companyia lucrativa amb anuncis publicitaris, però vaig decidir fer alguna cosa diferent. Hem treballat dur durant anys per a mantindre-la de manera austera i ajustada. Complim la nostra missió i deixem les grans inversions per als altres.

Si tots els que lligen aquest text donessin €5, només ens caldria recolectar fons durant un sol dia a l'any. Però no tothom pot o vol donar diners. Ja ens està bé. Cada any, suficients persones decideixen donar.

Aquest any si us plau, considereu fer un donatiu de €5, €20, €50 o el que pugueu per a protegir i mantenir la Viquipèdia.

Gràcies,

Jimmy Wales
Fundador de la Viquipèdia

Podem seguir en contacte?
Ens sap greu. No enviem missatges de correu electrònic gaire sovint; us plantejaríeu canviar d’opinió?
Gràcies per canviar d’opinió! Respectarem la vostra bústia d’entrada.

On va el vostre donatiu

Tecnologia: servidors, ample de banda, manteniment, desenvolupament. La Viquipèdia és un dels webs més visitats del món i es gestiona amb una petita part del que llocs web punters gasten.

Persones: Els altres 10 primers llocs web tenen milers de treballadors. Nosaltres en tenim 700, i fan que el vostre donatiu sigui una magnífica inversió en una organització sense ànim de lucre de gran eficiència.

Enrere

I per què no feu que la donació de $Y sigui mensual?

Donar mensualment és la millor manera de garantir que la Viquipèdia segueixi prosperant.