Feu ara un donatiu

Salta a: navegació, cerca

Una crida del fundador de la Viquipèdia Jimmy Wales.

Fer diners està molt bé. La publicitat no és dolenta. Però tot això no té cabuda aquí. No a la Viquipèdia.

La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o un parc públic. És com un temple per a la ment. És un lloc on podem anar tots a pensar, a aprendre o a compartir el nostre coneixement amb els altres.

Quan vaig fundar la Viquipèdia ho podria haver-ho fet com una companyia lucrativa amb anuncis publicitaris, però vaig decidir fer alguna cosa diferent. Hem treballat dur durant anys per a mantindre-la de manera austera i ajustada. Complim la nostra missió i deixem les grans inversions per als altres.

Si tots els que lligen aquest text donessin €5, només ens caldria recolectar fons durant un sol dia a l'any. Però no tothom pot o vol donar diners. Ja ens està bé. Cada any, suficients persones decideixen donar.

Aquest any si us plau, considereu fer un donatiu de €5, €20, €50 o el que pugueu per a protegir i mantenir la Viquipèdia.

Gràcies,

Jimmy Wales
Fundador de la Viquipèdia

En fer una donació, accepteu compartir la vostra informació personal amb la Wikimedia Foundation, l'organització sense ànim de lucre amfitriona de Wikipedia i d'altres projectes de Wikimedia, i amb els seus proveïdors de serveis segons la nostra política de donant. Wikimedia Foundation i els seus proveïdors de serveis estan situats als Estats Units i a altres països les lleis de privacitat dels quals podrien no ser equivalents a les vostres. No venem les vostres dades ni en fem negoci amb ningú. Per a més informació, llegiu la nostra política de donant.