Doneer nu

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

We willen dat iedereen een gelijke toegang heeft tot kennis, nu en altijd

Bedankt dat je overweegt te doneren aan de Wikimedia Foundation, de non-profitorganisatie die Wikipedia en andere vrije kennisprojecten mogelijk maakt.

Omdat 2% van onze lezers een donatie doen om onze missie te steunen, kunnen we ieder jaar het bereik van onze vrije kennis naar nog meer landen uitbreiden. Als jij Wikipedia ook belangrijk en nuttig vindt, doe dan mee en doneer € 5, € 20, € 50 of welk bedrag je ook maar kunt missen.

Wikipedia is anders. Geen reclame, geen abonnementskosten, geen betaalmuren. Dat soort dingen horen hier niet. Wikipedia is een plek om te leren, zonder partijdigheid of verborgen agenda’s.

Zou je vandaag een donatie willen doen? Geef wat je kunt missen. Laat zien dat je toegang tot onafhankelijke en onpartijdige informatie belangrijk vindt.

Dankjewel.

Zullen we in contact blijven?
Jammer! We e-mailen niet vaak. Zou je van gedachten willen veranderen?
Fijn dat je van gedachten bent veranderd! We zullen je inbox respecteren.

Waarvoor je donatie wordt gebruikt

Technologie: Servers, bandbreedte, onderhoud, ontwikkeling. Wikipedia is een van de meest bezochte websites ter wereld en draait op een fractie van het budget van andere topwebsites.

Mensen: De andere 10 meest bezochte websites hebben duizenden medewerkers. Wij hebben 700 personeelsleden. Een donatie is een investering in een efficiënte stichting zonder winstoogmerk.

Terug

Waarom maken we er niet $Y per maand van?

Maandelijkse steun is de beste manier om ervoor te zorgen dat Wikipedia behouden blijf.