Faceți o donație acum

Sari la navigare Sari la căutare

Un apel de la fondatorul Wikipediei, Jimmy Wales

Comerțul este binevenit. Reclama nu este ceva malefic. Dar nu aparține acestui loc. Nu la Wikipedia.

Wikipedia este ceva special. Este asemenea unei biblioteci sau a unei grădini publice. Este ca un templu al minții. Este un loc unde cu toții putem merge să gândim, să învățăm, să împărțim din cunoștințele noastre și celorlalți.

Când am fondat Wikipedia, aș fi putut să o transform într-o companie pentru profit, cu anunțuri publicitare, dar am decis să fac ceva diferit. Noi toți am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a o menține eficientă și simplă. Ne îndeplinim misiunea și lăsăm risipa pentru alții.

Dacă fiecare persoană care citește acest mesaj ar dona 5 dolari, nu ar mai fi nevoie decât de o singură zi pe an pe care să o dedicăm strângerii de fonduri. Dar nu toată lumea poate dona. Și asta nu e o problemă. În fiecare an, îndeajuns de mulți oameni decid să doneze.

În acest an vă rugăm să contribuiți cu 20 Lei, 100 Lei, 200 Lei sau orice altă sumă credeți că ar ajuta și susține Wikipedia.

Vă mulțumesc,

Jimmy Wales
Fondatorul Wikipediei

Putem păstra legătura?
Ne pare rău să aflăm acest lucru. Nu trimitem e-mailuri des; în aceste condiții, te-ai putea răzgândi?
Îți mulțumim că te-ai răzgândit! Vom trata cu respect mesajele din inboxul tău.

Unde merge donația dumneavoastră

Tehnologie: Servere, lățime de bandă, întreținere, dezvoltare. Wikipedia este al cincilea cel mai vizitat site din lume și funcționează cu o fracțiune din bugetele altor site-uri de vârf.

Oameni: Celelalte 10 site-uri din clasament au mii de angajați. Noi avem mai puțin de 700, astfel încât donația dumneavoastră va fi o investiție foarte bună într-o organizație non-profit foarte eficientă.

Înapoi

De ce să nu faci o plată recurentă de $Y lunar?

Sprijinul lunar este cel mai bun mod de a ne asigura că Wikipedia continuă să se dezvolte.