Faceți o donație acum

Salt la: navigare, căutare

Un apel de la fondatorul Wikipediei, Jimmy Wales

Comerțul este binevenit. Reclama nu este ceva malefic. Dar nu aparține acestui loc. Nu la Wikipedia.

Wikipedia este ceva special. Este asemenea unei biblioteci sau a unei grădini publice. Este ca un templu al minții. Este un loc unde cu toții putem merge să gândim, să învățăm, să împărțim din cunoștințele noastre și celorlalți.

Când am fondat Wikipedia, aș fi putut să o transform într-o companie pentru profit, cu anunțuri publicitare, dar am decis să fac ceva diferit. Noi toți am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a o menține eficientă și simplă. Ne îndeplinim misiunea și lăsăm risipa pentru alții.

Dacă fiecare persoană care citește acest mesaj ar dona 5 dolari, nu ar mai fi nevoie decât de o singură zi pe an pe care să o dedicăm strângerii de fonduri. Dar nu toată lumea poate dona. Și asta nu e o problemă. În fiecare an, îndeajuns de mulți oameni decid să doneze.

În acest an vă rugăm să contribuiți cu 20 Lei, 100 Lei, 200 Lei sau orice altă sumă credeți că ar ajuta și susține Wikipedia.

Vă mulțumesc,

Jimmy Wales
Fondatorul Wikipediei

Donând, sunteți de acord să vă furnizați informațiile personale atât Fundației Wikimedia, organizația nonprofit care găzduiește Wikipedia și alte proiecte conexe, cât și prestatorilor săi de servicii în conformitate cu politica noastră referitoare la donații. Fundația Wikimedia și prestatorii săi de servicii sunt localizați în Statele Unite precum și în alte țări ale căror legi privind confidențialitatea pot fi diferite de cele ale noastre. Nu vindem și nu înstrăinăm datele dumneavoastră nimănui. Pentru mai multe informații, citiți politica noastră referitoare la donații.