Jepeni kontributin tuaj tani

Jump to navigation Jump to search

Nga themeluesi i Wikipedia-s Jimmy Wales

Tregtia është diçka normale. Reklamat nuk janë “mëkat”. Por ato nuk kanë vend këtu. Jo tek Wikipedia.

Wikipedia është e veçantë. Ajo është si një bibliotekë ose një park publik. Ajo është si një tempull për mendjen. Ajo është një vend ku të gjithë mund të shkojnë për të menduar, për të mësuar, për të ndarë njohuritë tona me të tjerët.

Kur themelova Wikipedia-n, mund ta kisha bere kompani fitimprurëse duke vendosur reklama në faqet e saj, por në vend të kompanisë private vendosa të bëj diçka ndryshe. Kemi punuar shumë gjatë viteve për ta mbajtur atë të pastër dhe të rregullt. Ne realizojmë qëllimet tona, mbeturinat ua lëmë të tjerëve.

Sikur çdonjëri nga ata që lexon këtë mesazh të dhuronte $5, neve do të na duhej që të mblidhnim fonde vetëm një dite në vit. Por jo të gjithë mund ose duan të dhurojnë dhe kjo është diçka normale. Çdo vit një sasi e mjaftueshme njerëzish vendosin që të dhurojnë.

Këtë vit, ju lutem merrni në konsiderate mundësinë për të bërë një kontribut prej $5, €10, ¥1000 ose çfarëdolloj shume tjetër që keni mundësi në mënyrë që të mbroni dhe të mbështesni Wikipedia-n.

Faleminderit,

Jimmy Wales
Themeluesi i Wikipedia-s

Sorry, we are unable to detect your country.

Change country