Ακύρωση ή αλλαγή επαναλαμβανόμενης δωρεάς

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Ακύρωση ή αλλαγή επαναλαμβανόμενης δωρεάς

Εκτιμούμε την συνεισφορά σας στο Ίδρυμα Wikimedia και την υποστήριξή σας για ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση. Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές οι περιστάσεις μπορεί να αλλάξουν και δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί μια επαναλαμβανόμενη συνεισφορά. Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη συνδρομή σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Μην συμπεριλάβετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την επαναλαμβανόμενη δωρεά σας, στείλτε email στη διεύθυνση donate@wikimedia.org και συμπεριλάβετε τα εξής:

  • Το είδος της αλλαγής που θα θέλατε να κάνετε στη δωρεά σας·
  • Τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήθηκε κατά την καταβολή της δωρεάς·
  • Το πλήρες ονοματεπώνυμο που χρησιμοποιήθηκε και
  • Το ποσό και το νόμισμα της δωρεάς.

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή. Μην συμπεριλάβετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Σημειώστε: Εάν κάνετε δωρεά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι υπεύθυνοι επεξεργασίας πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών θα μας ειδοποιήσουν όταν επικαιροποιηθούν τα στοιχεία της κάρτας (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λήξης), ώστε να διασφαλιστεί ότι η δωρεά δεν θα διακοπεί. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό, επικοινωνήστε με τον πάροχο της πιστωτικής κάρτας σας για περισσότερες πληροφορίες.