Anularea sau modificarea donațiilor recurente

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Anularea sau modificarea donațiilor recurente

Vă mulțumim pentru contribuția dvs. la Fundația Wikimedia și pentru sprijinul dvs. privind cunoașterea liberă. Știm că uneori circumstanțele se pot schimba, făcând imposibilă continuarea unei contribuții recurente. Pentru a anula sau a modifica cotizația dvs., vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos. Vă rugăm să nu includeți numărul cardului de credit sau alte informații financiare atunci când ne contactați.

Pentru a anula sau a modifica donația dvs. recurentă, vă rugăm să trimiteți un e-mail la donate@wikimedia.org și să includeți următoarele:

  • Tipul de schimbare pe care doriți să o faceți la donația dvs.;
  • Adresa de e-mail care a fost folosită la efectuarea donației;
  • Numele complet utilizat; și
  • Suma și moneda donației.

Veți primi o confirmare prin e-mail la finalizarea modificării. Vă rugăm să nu includeți numărul cardului de credit sau alte informații financiare atunci când ne contactați.

Rețineți: Dacă donați cu cardul de credit/debit, în unele cazuri procesatorii cardurilor de credit ne vor notifica atunci când detaliile cardului (inclusiv data expirării) sunt actualizate, pentru a asigura faptul că donația nu este întreruptă. Dacă aveți întrebări despre acest aspect, vă rugăm să contactați furnizorul cardului de credit pentru mai multe informații.