Az ismétlődő adományozás visszavonása vagy módosítása

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Az ismétlődő adományozás visszavonása vagy módosítása

Nagyra értékeljük, hogy a Wikimedia Foundation részére biztosított hozzájárulásoddal támogatod az ingyenes ismeretterjesztést. Tudjuk, hogy a körülmények néha változhatnak, és az ismétlődő hozzájárulás fenntartása nem mindig lehetséges. Az előfizetés visszavonásához vagy módosításához, kérjük, kövesd az alábbi utasításokat. Kérjük, ne add meg hitelkártyaszámodat vagy egyéb pénzügyi adataidat, amikor kapcsolatba lépsz velünk.

Ismétlődő adományod törléséhez vagy módosításához kérjük, küldj e-mailt a donate@wikimedia.org címre, és add meg a következőket:

  • Az adománnyal kapcsolatban végrehajtani kívánt változtatás típusa;
  • Az adományozáskor használt e-mail cím;
  • A megadott teljes név; és
  • Az adomány összege és pénzneme.

Amint a módosításra sor kerül, megerősítő e-mailben értesítjük. Kérjük, ne add meg hitelkártyaszámodat vagy egyéb pénzügyi adataidat, amikor kapcsolatba lépsz velünk.

Kérjük, vedd figyelembe: Ha hitel- vagy bankkártyán keresztül adományoz, bizonyos esetekben a hitelkártya-feldolgozók értesítenek minket, amikor a kártya adatait (beleértve a lejárat dátumát) frissítik, az adományozás folytonosságának érdekében. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, további információért fordulj hitelkártya-szolgáltatódhoz.