Andre måter å gi

From Donate
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Andre måter å gi

Takk for din interesse i å donere til Wikimedia Foundation, den ideelle organisasjonen som er vert for Wikipedia og andre fri kunnskap-prosjekter.

Nettgave

Du kan enkelt og sikkert gi på nett via metoder som kreditt-/debetkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Venmo, nettbankoverføring og andre, avhengig av landet ditt. Velg ditt kontinent etterfulgt av landet ditt for tilgjengelige betalingsmetoder.


Månedlig gave

Finn ut hvordan din månedlige donasjon støtter Wikipedia eller gi en automatisk månedlig donasjon.

En månedlig donasjon vil behandles til du ber oss om å kansellere det.

Bankoverføring

Vi godtar en rekke valutaer, og Citibank vil konvertere for eksempel NOK til USD eller EUR.

For innenlands og internasjonale overføringer i USA i amerikanske dollar er kontonummeret for innskudd
Bank: Citibank
Adresse: 99 Post St, San Francisco, CA 94104 USA
ABA/ACH# 321171184
Swift-kode: CITIUS33
A/C# 203129580
Telefon: (415) 817-9113
For å donere i britiske pund (GBP)
Kontonummer: 18797250
Kontotittel: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
Valuta: GBP
IBAN: GB33CITI18500818797250
Swift-kode: CITIGB2L
Sorteringskode: 185008
For å donere i euro (EUR)
Kontonummer: 18796270
Kontotittel: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
Valuta: EUR
IBAN: GB12CITI18500818796270
Swift-kode: CITIGB2L
Sorteringskode: 185008
Alternativet gjennom Citigroup er kun for bankoverføringer. EUR-kontoen er i samsvar med SEPA-regler.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan bekrefte mottak av bankoverførte donasjoner automatisk, så ta vare på kvitteringen du får fra banken din vedrørende overføringen. Hvis du ønsker å motta en kvittering, anbefaler vi at du kontakter banken din for å opprette en overføring via Bill Pay (USA) eller donerer via en annen metode.

Stiftelsen krever ikke gebyr ved overføring av donasjoner, men den lokale banken din kan gjøre det. Vi anbefaler på det sterkeste å undersøke med den banken før du foretar en overføring, slik at du er innforstått med eventuelle gebyrer banken din kan belaste når du donerer til Wikimedia.

For mer informasjon eller hvis du har spørsmål om bankoverføringer, send en e-post til donate@wikimedia.org.

Sjekk (via post)

Donasjoner med sjekk og postanvisning behandles i låseboksen vår, som ligger på adressen nedenfor. Skriv ut sjekker til «Wikimedia Foundation, Inc.» og legg ved et brev med navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og donasjonsbeløp. Ikke send kontanter i posten. Merk at vi for øyeblikket ikke kan akseptere sjekker fra Frankrike, Italia eller Spania.

Send sjekkene eller postanvisningene dine til:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA
Merk: donasjoner med sjekk behandles direkte på lokasjonen ved vår sentraliserte låseboks, som er i Washington, DC.

For store sjekker på USD 10 000 og mer, send en e-post til benefactors@wikimedia.org for å varsle oss om din innkommende donasjon.

Donorakkrediderte midler

Med donorakkrediterte midler (DAFs) kan du kombinere de mest fordelaktige skattefordelene med fleksibiliteten til å støtte dine foretrukne årsaker. Hvis du ønsker å anbefale et tilskudd til Wikimedia Foundation direkte fra din DAF, kan du gjøre det raskt og enkelt via vår partner Overflow, bare følg koblingen nedenfor:

DAF-stipend til Wikimedia Foundation

Kontakt oss på benefactors@wikimedia.org hvis du har spørsmål eller hvis DAF-valget ditt ikke er oppført.

Aksjedonasjon

En av de beste skatteeffektive måtene å støtte arbeidet vårt og redusere skatteplikten på er å donere aksjer. Å donere aksjer er nå tryggere og enklere enn noen gang takket være vår partner Overflow. Vennligst klikk på følgende lenke for å gi lager eller for mer informasjon.

Aksjedonasjon til Wikimedia Foundation

Vi vil opprette et bekreftelsesbrev med aksjenavn, antall aksjer og dato for mottak så snart vi mottar melding om at aksjen er mottatt. For spørsmål eller assistanse, vennligst ta kontakt med oss på benefactors@wikimedia.org.

Legat-gaver

Wikimedia Endowment er vårt varige engasjement for en verden av fritt delt kunnskap, nå og i all framtid. Som et fond som er investert for langsiktig vekst, skaper det et solid finansgrunnlag for Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter og bidrar til å sikre deres fremtid. For mer informasjon, besøk Wikimedia Endowment eller send oss en e-post på endowment@wikimedia.org.

Doner på nett

Din gave til Wikimedia Endowment vil ha en varig fordel for fremtidige generasjoner. Du kan gi en gave i dag via vårt nettbaserte donasjonsskjema. Hvis du vil ha informasjon om andre måter å gi til Endowment på, kan du gå til wikimediaendowment.org.


Arvegave

Du kan støtte fremtiden til gratis kunnskap for fremtidige generasjoner ved å gi en gave i ditt testamente eller andre booppgjør. En testamentarisk gave koster deg ingenting nå og kan endres når som helst, uansett grunn. Når den realiseres, vil gaven din bli lagt til Wikimedia Endowment, der arven din vil leve videre ved å gi støtte til Wikimedia-prosjekter i all framtid.

For mer informasjon om å gi testamentariske gaver, kontakt legacy@wikimedia.org.

Matchende gaver

Matchende gaver er en flott, enkel måte å doble eller til og med tredoble donasjonen til Wikimedia Foundation.

Klikk her for å se om arbeidsgiveren din vil matche gaven din til Wikimedia Foundation. Samsvarende gaveinformasjon gitt av HEPdata.

Hvis du har spørsmål angående din arbeidsgivers samsvarende gave, send en e-post til matching@wikimedia.org

For å nominere eller registrere grunnlaget for å motta matchende gaver, oppgi følgende kontaktinformasjon:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Email: matching@wikimedia.org

Matching i frivillighetstimer

Mange selskaper vil matche de ansattes tid brukt på frivillig arbeid (dette inkluderer oppgaver som redigering av Wikipedia eller søstersteder, patruljering av Wiki-sider for å avdekke vandaler og bidra til MediaWiki-programvaren) med en økonomisk gave til et veldedig formål. Lær mer om programmet for matching av frivillighetstimer.

Hvis du har spørsmål om programmet for frivillighetstimer, send en e-post til matching@wikimedia.org

Lønnstrekk

Noen arbeidsgivere i USA og Canada tilbyr en enkel og praktisk måte å gi til Wikimedia Foundation gjennom lønnsutbetalinger. Sjekk med organisasjonen din om dette er mulig og send eventuelle nødvendige papirdokumenter til:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Kombinert føderal kampanje

Mange føderale og statlige ansatte velger å gi til Wikimedia Foundation via den kombinerte kampanjen, Federal Campaign (CFC), et program for å gi gjennom arbeidsplassen. Hvis du ønsker å gi til Wikimedia Foundation som en del av Educate America! CFC, ta kontakt med personalavdelingen for å få instruksjoner.

Vårt CFC-nummer er 61478.

For spørsmål, ta kontakt med donate@wikimedia.org.