Andre måder at give

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Andre måder at give

Tak for din interesse i at donere til Wikimedia Foundation, nonprofit-organisationen, der er vært for Wikipedia og andre vidensprojekter om frit tilgængelig viden.

Online gave

Du kan donere nemt og sikkert online via betalingsmetode såsom kredit-/debetkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Venmo, online bankoverførsel og andre, afhængigt af dit land. Vælg dit kontinent efterfulgt af dit land for tilgængelige betalingsmetoder.


Månedlig gave

Se, hvordan din månedlige donation støtter Wikipedia, eller opret en automatisk månedlig donation.

En månedlig donation behandles, indtil du beder os om at annullere den.

Bankoverførsel

Vi accepterer en række valuta, og Citibank konverterer din valuta til USD eller EUR.

For indenrigs- og internationale overførsler i USD er vores konto kun til indbetaling
Bank: Citibank
Adresse: 99 Post St, San Francisco, CA 94104 USA
ABA/ACH-nr.: 321171184
SWIFT-kode: CITIUS33
Kontonummer: 203129580
Telefon: (415) 817-9113
For at donere i britiske pund
Kontonummer: 18797250
Kontotitel: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
Valuta: GBP
IBAN: GB33CITI18500818797250
SWIFT-kode: CITIGB2L
Registreringsnummer: 185008
For at donere i Euro
Kontonummer: 18796270
Kontotitel: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
Valuta: EUR
IBAN: GB12CITI18500818796270
Swift-adresse: CITIGB2L
Registreringsadresse: 185008
Kontoen til Euro overholder SEPA.

Bemærk venligst, at vi ikke automatisk kan bekræfte modtagelse af bankoverførselsdonationer, så gem venligst en bekræftelse af overførslen fra din bank. Hvis du ønsker at modtage en kvittering, anbefaler vi, at du kontakter din bank for at oprette en overførsel via Bill Pay (USA), eller at du donerer via en anden metode.

Wikimedia Foundation opkræver ikke et overførselsgebyr for donationer, men din lokale bank gør det måske. Vi anbefaler kraftigt, at du tjekker med din bank, før du påbegynder en overførsel, for at sikre, at du forstår eventuelle gebyrer, som du kan pådrage dig ved at foretage en donation til Wikimedia.

For yderligere oplysninger eller hvis du har spørgsmål vedrørende bankoverførsler, bedes du sende en e-mail til donate@wikimedia.org.

Check (via post)

Donationer via check og postanvisning behandles i vores lockbox, der findes på nedenstående adresse. Skriv checks ud til “Wikimedia Foundation, Inc.” og vedlæg et brev med dit navn, postadresse, telefonnummer, e-mailadresse og donationsbeløb. Undlad at sende kontanter med posten. Bemærk, at vi i øjeblikket ikke kan acceptere checks fra Frankrig, Italien eller Spanien.

Send dine checks eller postanvisninger til:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

For store checks på 10.000 US-dollars og derover bedes du sende en e-mail til benefactors@wikimedia.org for at underrette os om din indgående donation.

Donor Advised Funds

Donor Advised Funds (DAFs) tillader dig at kombinere de mest favorable skattefordele med fleksibilitet til at støtte dine mærkesager. Hvis du gerne vil anbefale en donation til Wikimedia Foundation direkte fra din DAF, kan det nemt og hurtigt gøres via vores partner Overflow. Du skal blot følge nedenstående link:

DAF-bidrag til Wikimedia Foundation

Kontakt os venligst på benefactors@wikimedia.org hvis du har spørgsmål eller hvis din ønskede DAF mulighed ikke er på listen.

Aktiedonation

Donation af aktier er en af de mest skatteeffektive måder at bidrage på, der giver dig mulighed for at støtte vores mission, mens du sparer penge i skat. Via vores partner Overflow er det blevet nemmere og mere sikkert at foretage en aktiedonation end nogensinde før. Følg venligst nedenstående link for yderligere oplysninger eller for at donere aktier.

Aktiedonation til Wikimedia Foundation

Når vi underrettes om, at aktien er modtaget, vil vi generere et bekræftelsesbrev, der inkluderer antallet af aktier, aktienavn og datoen, hvor aktien blev modtaget. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, bedes du kontakte os på benefactors@wikimedia.org.

Gave til Wikimedia Endowment

Wikimedia Endowment er vores vedvarende forpligtelse til en verden med viden, der deles frit nu og i al evighed. Som en fond, der investeres mhp. langsigtet vækst, skaber den et solidt økonomisk fundament for Wikipedia og andre Wikimedia-projekter og hjælper med at sikre deres fremtid. Du kan finde flere oplysninger ved at besøge wikimediaendowment.org eller sende os en e-mail på endowment@wikimedia.org.

Doner online

Din gave til Wikimedia Endowment vil have en varig fordel for fremtidige generationer. Du kan give en gave i dag via vores online donationsformular. For oplysninger om andre måder at donere til Endowment, kan du besøge wikimediaendowment.org.


Testamentarisk gave

Du kan støtte en fremtid med fri viden for kommende generationer ved at give en gave i dit testamente eller andre planer for din ejendom. En testamentarisk gave koster dig ikke noget nu og kan ændres når som helst, uanset årsagen. Når den realiseres, føjes din gave til Wikimedia Endowment, hvor din arv vil leve videre ved at yde støtte til Wikimedia-projekter i al evighed. For yderligere oplysninger om testamentariske gaver, bedes du kontakte legacy@wikimedia.org.

Matchende gaver

Matchende gaver er en god og nem måde at fordoble eller sågar tredoble din donation til Wikimedia Foundation.

Klik her for at se om din arbejdsgiver vil matche din gave til Wikimedia Foundation. Matchende oplysninger om gaver tilvejebragt af HEPdata

Hvis du har spørgemål vedrørende din arbejdsgivers matchende gave, så skriv venligst til matching@wikimedia.org

For at nominere eller registrere fonden til at modtage matchende gaver, bedes du angive følgende kontaktoplysninger:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Email: matching@wikimedia.org

Voluntørtids-matchning

Mange virksomheder vil matche en medarbejders tid brugt på frivilligt arbejde (dette omfatter opgaver såsom redigering af Wikipedia eller dets søsterwebsteder, patruljering af Wiki-sider for hærværk og bidrag til MediaWiki-softwaren) med en økonomisk gave til nonprofitorganisationen. Lær mere om voluntørtids-matchningprogrammet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende voluntørtids-matchningprogrammet, så skriv venligst til matching@wikimedia.org

Donér direkte fra løn

Nogle arbejdsgivere i USA og Canada tilbyder en nem og bekvem måde at donere til Wikimedia Foundation igennem bidrag trukket i lønnen. Undersøg venligst med din arbejdsgiver om dette er muligt, og send så de nødvendige papirer til:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Kombineret føderal kampagne

Mange føderale og statslige medarbejdere vælger at give til Wikimedia Foundation via Combined Federal Campagin (CFC), et program til at give på arbejdspladsen. Hvis du gerne vil give til Wikimedia Foundation som en del af Educate America! CFC, kontakt din personaleafdeling for instruktioner om, hvordan du giver.

Vores CFC-nummer er 61478.

Ved spørgsmål, kontakt venligst donate@wikimedia.org.