Andre måder at give

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Andre måder at give

Kreditkort/Debitkort

Ved donationer med kreditkort/debitkort, eWallet eller netbank (udvalgte lande), vælg venligst kontinent og land for at se hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige.

PayPal

For at donere via PayPal bedes du venligst vælge en valuta for at fortsætte.

Månedlig gave

Klik venligst her for at oprette en automatisk månedlig donation via kreditkort/debetkort eller PayPal.

Check (via post)

Venligst udskriv checken til "Wikimedia Foundation, Inc." Send venligst ikke kontanter med posten.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Aktiedonation

For at flytte aktier fra din mægler til vores, giv venligst din mægler vores navn, kontonummer og DTCC-clearingnummer. Når transaktionen er gennemført, skriv venligst til benefactors@wikimedia.org, så vi kan bekræfte at den er gået igennem.

Wikimedia Foundation, Inc. Bank of America

DTC Eligible Securities The Depository Trust Company (DTC) DTC Account Number: 0955 Ref: #16-200-2942639 Account Name: Wikimedia Foundation – Gift Account

Hvis du behøver assistance, så skriv venligst til Avi Cohen.

Bankoverførsel

Vi accepterer en række valutaer, og Citibank konverterer din valuta til USD eller EUR.

Mens Wikimedia Foundation ikke har en lokal bankkonto i hvert land, har vi to konti, der accepterer internationale overførsler. Brug følgende oplysninger:

Euro-konto
Bank: Citibank
Adresse: Citigroup Centre, Canada Square, Canary Wharf, London E14 5LB, Storbritannien
Kontotitel: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
Kontonummer: 18796270
IBAN: GB12CITI18500818796270
Swift adresse: CITIGB2L
Sort adresse: 185008
Amerikansk bank (USD)
Bank: Citibank
Adresse: 590 Market Street, San Francisco, California, 94104 USA. Telefon: 415-982-2960
SWIFT Kode: CITIUS33
Kontonummer: 203129580

Medtag også ordet “Donation” i feltet til yderligere/særlige instruktioner

Nogle overvejelser, før du foretager en bankoverførsel:

Denne mulighed er kun til internationale overførsler. Vi har ikke valutaspecifikke IBAN-konti.

Wikimedia Foundation opkræver ikke et overførselsgebyr for donationer, men din lokale bank gør det måske. Vi anbefaler kraftigt, at du tjekker med din lokale bank, før du påbegynder en overførsel, for at sikre, at du forstår eventuelle gebyrer, som din bank kan pålægge for donationen.

Bemærk venligst, at vi ikke automatisk kan bekræfte modtagelse af bankoverførselsdonationer, så gem venligst en bekræftelse af overførslen fra din bank. Hvis du ønsker at modtage en eventuelt skattekvittering, anbefaler vi at donere via en anden metode.

Email venligst, donate@wikimedia.org for mere information omkring hvordan du opretter en bankoverførsel til Wikimedia Foundation.


Testamentarisk gave

Din gave til Wikimedia Foundation sikrer at Wikipedia videreføres til den næste generetion. En testamentarisk gave er en velgørende donation af hvilken som helst størrelse, fastlagt gennem dit testamente eller fond. Du kan lære mere om testamentariske gaver eller skrive til benefactors@wikimedia.org

Matchende gaver

Matchende gaver er en god og nem måde at fordoble eller sågar tredoble din donation til Wikimedia Foundation.

Klik her for at se om din arbejdsgiver vil matche din gave til Wikimedia Foundation.

Hvis du har spørgemål vedrørende din arbejdsgivers matchende gave, så skriv venligst til matching@wikimedia.org


Voluntørtids-matchning

Mange firmaer i USA og Canada vil matche den af ansatte frivilligt anvendte tid med en økonomisk gave til en nonprofit-organisation. Lær mere om voluntørtids-matchningprogrammet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende voluntørtids-matchningprogrammet, så skriv venligst til matching@wikimedia.org

Donér direkte fra løn

Nogle arbejdsgivere i USA og Canada tilbyder en nem og bekvem måde at donere til Wikimedia Foundation igennem bidrag trukket i lønnen. Undersøg venligst med din arbejdsgiver om dette er muligt, og send så de nødvendige papirer til:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Donor Advised Funds

Donor Advised Funds (DAFs) tillader dig at kombinere de mest favorable skattefordele med fleksibilitet til at støtte dine mærkesager. Hvis du gerne vil anbefale en donation til Wikimedia Foundation direkte fra din DAF, så se venligst de nedenstående links:

Kontakt os venligst på benefactors@wikimedia.org hvis du har spørgsmål eller hvis din ønskede DAF mulighed ikke er på listen.

Amazon-betaling

Du kan give en donation i US Dollars gennem Amazon Payments, venligst vælg et beløb og vælg "Donér via Amazon". Hvis du donerer via Amazon i en anden valuta end US Dollars, så vær venligst opmærksom på at din betalingsform måske kan blive afslået eller at du måske afkræves ekstra gebyrer i forbindelse med konverteringen af hævningen i en anden valuta. Vi anbefaler at du kontakter din bank for mere information.

Bitcoin


Donate with BitPay

Bemærk venligst at Wikimedia Foundation kun kan refundere Bitcoin donationer i Bitcoin. Eftersom vi ikke opbevarer Bitcoins vil tilbagebetalinger blive udregnet efter det US Dollar beløb vi modtog i forbindelse med donationen, ved hjælp af vores betalingsbehandlers Bitcoin-salgskurs i det øjeblik tilbagebetalingen blev udført. Wikimedia Foundation er ikke ansvarlig for eventuelle ændringer i værdien baseret på skiftende vekselkurser.

Ved spørgsmål, kontakt venligst donate@wikimedia.org.