Andere manieren om te geven

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Andere manieren om te geven

Creditcard / pinpas

Voor donaties via creditcard of pinpas, eWallet of internetbankieren (mogelijk alleen beschikbaar in bepaalde landen), selecteert u uw continent, gevolgd door uw land om te zien welke betaalmethoden u kunt gebruiken.

PayPal

Kies een valuta om te doneren via PayPal.

Maandelijkse gift

Klik hier om een automatische maandelijkse donatie te starten via creditcard of PayPal.

Cheque (via de post)

Schrijf een cheque uit aan "Wikimedia Foundation, Inc". Stuur alstublieft geen contant geld mee via de post.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Aandelendonatie

Om een aandelendonatie te doen, verzoeken wij u uw bank of commissionair onze naam, rekeningnummer en DTCC-clearingnummer door te geven. Stuur als de transactie compleet is een e-mail aan benefactors@wikimedia.org, zodat wij de transactie kunnen verifiëren.

Wikimedia Foundation, Inc. Bank of America

DTC Eligible Securities The Depository Trust Company (DTC) DTC Account Number: 0955 Ref: #16-200-2942639 Account Name: Wikimedia Foundation – Gift Account

Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met Avi Cohen.

Bankoverschrijving

Als u wilt doneren via een internationale overboeking in € EUR, gebruik dan:

Bank: Citigroup Centre
Adres: Canada Square, Canary Wharf, London E14 5LB United Kingdom
Accountnaam: WIKIMEDIA FOUNDATION INC
rekeningnummer 18796270
Code SWIFT CITIGB2L
IBAN: GB12CITI18500818796270
Sort Code: 185008
Vermeld het woord “Donation” in het opmerkingen/speciale instructies-veld. De internationale optie is alleen voor bankoverschrijvingen. Het Citi-account is SEPA-gecertificeerde.
N.B.: we kunnen de ontvangst van donaties via bankoverschrijvingen niet automatisch bevestigen, bewaar daarom de overschrijvingsbevestiging van uw bank.
De Wikimedia Foundation brengt geen overschrijvingskosten voor donaties in rekening, maar uw plaatselijke bank kan dat eventueel wel doen. Wij adviseren u dat u dit bij uw bank verifieert alvorens u een overschrijving initieert, zodat u weet welke kosten verbonden zijn aan het maken van een donatie aan Wikimedia.
Neem voor meer informatie of eventuele vragen over bankoverschrijvingen contact op met donate@wikimedia.org.


Testamentaire gift

Uw gift aan de Wikimedia Foundation zorgt ervoor dat Wikipedia er ook voor de volgende generatie is. Een testamentaire gift is een donatie aan een goed doel van een zelfgekozen bedrag via uw testament. Voor meer informatie over een testamentaire gift gaat u naar lTestamentaire giften of kunt u een e-mail sturen naar benefactors@wikimedia.org

Giftverdubbeling

Giftverdubbeling is een geweldige en makkelijke manier om uw donatie aan de Wikimedia Foundation te verdubbelen.

Klik hier om te kijken of uw werkgever uw gift kan verdubbelen

Als u vragen heeft over het verdubbelen van uw gift door uw werkgever, dan kunt u een e-mail sturen naar matching@wikimedia.org


Donaties voor vrijwilligerswerk

Veel bedrijven in de Verenigde Staten en Canada compenseren de tijd die een vrijwilliger besteedt met een financiële gift aan een organisatie zonder winstoogmerk Lees meer over dit programma.

Als u vragen heeft over het programma "Donaties voor vrijwilligerswerk", kunt u contact opnemen met matching@wikimedia.org.

Doneren via loonstrookje

Sommige werkgevers in de Verenigde Staten en Canada bieden een eenvoudige en makkelijke manier om te doneren aan de Wikimedia Foundation via het loonstrookje. Doe navraag bij uw organisatie of deze mogelijkheid beschikbaar is en stuur het benodigde papierwerk aan:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Combined Federal Campaign

Wikimedia Foundation, Inc. staat op de Verenigde Staten 2011 Combined Federal Campaign (CFC) lijst van goede doelen als een nationale/internationale onafhankelijke organisatie. Onze code is: 61478.

Donor Advised Funds

Via Donor Advised Funds (DAF's) kunt u de beste belastingvoordelen combineren met de flexibiliteit om te geven aan de goede doelen van uw voorkeur. Als u uw DAF wilt aanraden dat het mogelijk moet zijn om direct aan de Wikimedia Foundation te geven, gebruik dan de onderstaande koppelingen:

Neem alstublieft contact met ons op via benefactors@wikimedia.org als u vragen hebt of als de DAF van uw keuze niet in de lijst is opgenomen.

Amazon Payments

U kunt doneren in Amerikaanse dollars via Amazon Payments. Selecteer dan een bedrag en kies "Doneren via Amazon". Als u doneert via Amazon in een andere valuta dan Amerikaanse dollars, dan is het mogelijk dat uw donatie wordt geweigerd of dat er extra kosten worden berekend voor de valutaconversie. Neem alstublieft contact op met uw bank voor meer informatie.

Bitcoin


Donate with BitPay

Wikimedia Foundation kan giften in Bitcoin alleen terugstorten in Bitcoin. Omdat we de Bitcoins niet opslaan, worden terugstortingen berekend op basis van het bedrag in Amerikaanse dollars dat we hebben ontvangen op basis van de wisselkoers van onze betalingsafhandelingsdienst op het moment dat de donatie is ontvangen. De Wikimedia Foundation is niet verantwoordelijk voor enige verandering in waarde die gebaseerd is op veranderende wisselkoersen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met donate@wikimedia.org.