Problemer med at donere?

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Problemer med at donere?

Er dette websted sikkert?

Wikimedia Foundations donationswebsted er ekstremt sikkert. Når du har klikket på et banner eller fulgt et donationslink, er den side, du bliver ført til, på et sikkert websted (https). Alle oplysninger krypteres og håndteres i henhold til den højeste standard for databeskyttelse.

Min foretrukne betalingsmetode tilbydes endnu ikke af Wikimedia Foundation.

Vi er kede af, at vi på nuværende tidspunkt, ikke kan tilbyde dig brugen af din foretrukne betalingsmetode; i fremtidige fundraisers håber vi på at have flere muligheder for at donere i flere valutaer. Se også hele vores liste af måder at give på, ved at se andre måde at give.

Hvorfor blev min kredit/betalingskort donation afvist?

Hvis dit forsøg på at donere ikke lykkedes, så undersøg venligst dit debit/kreditkort for det følgende:

 • At dit debit/kreditkort kan bruges internationalt. Kort der kun kan bruge nationalt kan ikke benyttes på nuværende tidspunkt. Ring venligst til din bank og bed dem om at aktivere internationalt brug.
 • Der er et øget fokus på sikkerhed i EU og Storbritannien, hvor nogle banker kræver, at der skal knyttes en pinkode, NemID eller MitID til dit kreditkort (3D Secure). Dette kan være en årsag til afvisning, hvis pinkoden mangler eller ikke passer sammen, og du kan eventuelt tage dette op med din udstedende bank.
 • Ikke alle virtuelle kort bliver godtaget på nuværende tidspunkt. Virtuelle kort bliver ofte brugt til online køb for at beskytte dit fysiske korts følsomme oplysninger. Du kan dog trygt regne med at vores behandling af donationer er udført af professionelle der lever op til alle standarder og at dine informationer er ekstraordinært sikre. Så hvis dit virtuelle kort bliver afvist, så prøv et traditionelt kredit/debitkort i stedet.
 • Hvis du bruger dit debitkort så husk på at sikkerhedskoden (CVV) er valgfri. Hvis dit debitkort ikke har et CVV-felt så kan du bare hoppe over det felt.
 • Din bank kan have stoppet overførslen. Dette er mest sandsynligt hvis det er første gang du donerer til Wikimedia. Ring venligst til din bank og bed dem om at tillade fremtidige overførsler til Wikimedia så dine fremtidige donationer bliver behandlet. Hvis din bank eller kreditkortselskab ikke kan identificere årsagen til problemet så kontakt os venligst på donate@wikimedia.org[1]. For din egen sikkerheds skyld så undlad at skrive kreditkortnumre i din email.

Hvorfor blev min PayPal donation afvist?

Hvis din PayPal donation blev afvist eller din donation via abonnement blev annulleret så kontakt venligst PayPal customer service for at få mere information. Du kan også ringe direkte til PayPal på 888-221-1161 eller 402-935-2050 hvis du ringer udenfor USA. Her er nogle af de mest almindelige grunde til at donationer ikke lykkes:

 • PayPal kræver nogle gange at man har en alternativ betalingsmetode af forskellige årsager, for eksempel, for at bruge mere end en månedlig forbrugsgrænse eller for at overføre penge. Du kan løse dette ved at tilføje en alternativ betalingsmetode til din konto.
 • Paypal kan sommetider også give en fejlmeddelelse, der siger at de ikke behandler donationer fra bestemte lande. Det kan dog være at du modtager denne besked fordi PayPal har brug for yderligere personlige identitet informationer fra dig. Kontakt venligst deres kundeservice afdeling og forhør dig om mere information. Dette er især udbredt i nogle dele af asien og Stillehavsøerne.
 • Læg mærke til at vi ikke længere kan behandle PayPal donationer fra Singapore grundet lande restriktioner.

Jeg modtog en fejlmeddelelse, men jeg kan stadig se at pengene blev trukket på min konto.

 • Hvis du modtog en fejlmeddelelse om at din transaktion ikke kunne modtages, så er det muligt at din donation ikke er blevet behandlet eller modtaget af Wikimedia Foundation. Kontakt os venligst på donate@wikimedia.org[1] for at få flere informationer om din donation. Oplys ikke dit kreditkortnummer i din email.
 • En transaktion vises muligvis på dit kort, mens pengene bliver holdt af banken, dette er standard procedure for alle online transaktioner. Hvis din donation ikke lykkes, så vil din bank frigive disse penge efter 3-5 hverdage, alt efter deres regler og regulativer.

Hvis du vil forsøge at donere igen, besøg da venligst vores side måder at give for at se hele listen af muligheder.

Hvorfor godtager jeres donationsformular ikke mine informationer?

Sikr dig venligst at din browser er opdateret, at du har JavaScript aktiveret og at du ikke tillader bestemte domæner. Gennemgå også venligst, at du har indtastet informationen korrekt i alle felter, som for eksempel om du har stavet din e mail rigtigt eller antallet af cifre i dit kreditkortnummer. Læg mærke til at ekstra mellemrum i disse felter kan forårsage en fejl.

Hvorfor modtog jeg et advarsels-/fejl certifikat mens jeg forsøgte at donere?

Hvis du ser et advarsels-/fejl certifikat, når du prøver at donere, så er det sandsynligvis på grund af at din browser er forældet. Vær venlig at opdatere din browser til en nyere version eller benyt en anden browser.

Hvorfor kan jeg ikke se min valuta eller land på donationsformularen?

Det donationsbanner du klikkede på er programmeret til at finde din lokation baseret på IP-adressen der bliver leveret af din internetudbyder. Et lille antal donorer løber ind i problemer med lokation via IP og skal benytte et banner specifikt rettet mod deres land - dette er ofte et problem der opstår når man rejser. Hvis dette er grunden så send venligst fundraisingholdet en email på donate@wikimedia.org[1]. Husk at inkludere dit lands navn og/eller valuta so vi kan sende dig det korrekte donations-URL.

Hvordan kan jeg opdatere/annullere mit donationsabonnement?

For instruktioner om at annullere eller opdatere dit abonnement, se da venligst: Anuller eller ændr dit donationsabonnement.

Hvorfor er det beløb, der fremgår af mit kontoudtog, større end beløbet på min donation?

Hverken Wikimedia Foundation eller de virksomheder, vi bruger til at behandle kreditkort, pålægger donationer transaktionsgebyrer. I nogle tilfælde kan banker dog opkræve gebyrer for grænseoverskridende og udenlandske transaktioner. Vi bestræber os på at minimere dette fænomen, og vi undskylder, hvis du er blevet pålagt sådanne gebyrer. Da vi ikke opkræver disse gebyrer, kan vi ikke refundere dem til dig, men hvis du ønsker en refusion af din donation for at kompensere for dem, bedes du sende en e-mail til donate@wikimedia.org[1].

Har du stadig problemer?

Holdet der står for fundraising hos Wikimedia Foundation er småt, så vær venlig at læse de mest almindelige svar igennem ovenover. Tag dig venligst også tid til at læse vores ofte stillede spørgsmål, da dette kan hjælpe dig med at løse de problemer du oplever. Hvis du har brug for hjælp til at løse et problem med at donere, så kontakt venligst donate@wikimedia.org[1]. Lad os vide hvilken browser og donationslink du bruger og giv os en beskrivelse, eller hvis muligt, et screenshot af fejlen. Medtag ikke kreditkortnumre i din e-mail.

 1. 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 På grund af mængden af henvendelser, vi modtager, bruger vi Zendesk som en platform til at svare vores donorer. Ved at sende e-mail til donate@wikimedia.org indvilliger du i, at dine oplysninger bliver behandlet af Zendesk Group i overensstemmelse medZendesks vilkår. Brugere fra følgende lande bør jævnføre afsnit A i Zendesks politik om beskyttelse af personlige oplysninger for mere information om Zendesks landespecifikke praksis: Australien, Brasilien, Canada, Japan, New Zealand og Singapore.