Întâmpinați probleme?

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Întâmpinați probleme?

Dacă aveţi probleme cu donaţia sau dacă vreţi să puneţi nişte întrebări, vă rugăm consultaţi întrebările puse frecvent. Dacă încă aveți nelămuriri sau aveți nevoie de ajutor privind urmărirea tranzacției, vă rugăm să contactați donate@wikimedia.org.

E acest site sigur?

Site-ul Fundaţiei Wikimedia este extrem de sigur şi este verificat de Verisign Trusted. După ce apăsaţi un banner sau un link de donaţie, pagina la care sunteţi dus este sigură (https); toate informaţiile sunt criptate şi sunt folosite la cel mai înalt standard de protecţie a datelor.

Metoda mea de plată preferată încă nu este oferită de Fundaţia Wikimedia.

Ne pare rău că nu putem să vă oferim metoda preferată de plătire; în următoarele strângeri de fonduri, sperăm să avem mai multe opţiuni pentru donaţii în monede adiţionale. Am dori să aflăm de asemenea, care este metoda de plătire cea mai folosită de tine şi de ţara ta - vă rugăm trimiteţi-ne un email cu feedback-ul dvs, şi în care să vă menţionaţi ţara şi numele metodei de plătire.

Vom încerca să adăugăm acesta opţiuni în viitor. Între timp, uitaţi-vă peste alte opţiuni care v-ar putea fi utile: Mijloace de a dona

De ce donaţia pe credit/cardul de debit a fost respinsă?

Dacă plata dvs. a fost respinsă sau nu aţi putut să accesaţi informaţile dvs. de card de pe pagina de donaţii, vă rugăm verificaţi creditul/cardul de credit pentru aceste cazuri:

  • Creditul/debitul dvs. ar trebui să fie disponibil pentru folosire internaţională. Cardurile care pot fi folosite într-o ţară (aka carduri domestice) nu sunt acceptate în momentul actual.
  • Cardurile din Statele Unite, Marea Britanie şi Canada vor fi acceptate doar în ţările respective.
  • Nu toate cardurile virtuale pot fi acceptate în acest moment. Cardurile virtuale sunt folosite pentru achiziţionări online pentru a proteja informaţiile intime ale posesorului. Totuşi, asigurăm că procesarea donaţiilor este făcută de către procesori profesionişti şi complezenţi, iar informaţiile dvs. sunt foarte sigure. Aşa că dacă cardul virtual e respins, folosiţi-vă credit-ul obişnuit/cardul de credit.
  • Dacă vă folosiţi cardul de credit, codul de securitate (CVV) e opţional. Dacă cardul nu are un CVV atunci săriţi peste coloană.