Svårigheter att lämna bidrag?

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Svårigheter att lämna bidrag?

Om du har problem med din donation eller behöver ställa frågor, ta gärna en titt på vår FAQ Om du fortfarande tvivlar eller behöver hjälp med din transaktion, var vänlig kontakta donate@wikimedia.org.

Är denna sida säker?

Wikimediastiftelsens donationssida är mycket säker och drivs av Verisign Trusted. Efter att du har klickat på en banner, eller följt en donationslänk, kommer du till en sida som finns på en säker plats (https); all information är krypterad och hanteras i enlighet med den bästa standarden för dataskydd.

Den betalningsmetod jag vill använda erbjuds inte ännu av Wikimediastiftelsen.

Vi ber om ursäkt för att vi för tillfället inte kan erbjuda den betalningsmetod du vill använda; vid framtida insamlingar hoppas vi ha bättre möjligheter till donation i flera valutor. Vi skulle dock gärna vilja veta vilka metoder som används mest av dig och ditt land – skicka oss gärna e-post med dina synpunkter, och inkludera namnet på ditt land och på betalningsmetoden du efterfrågar.

Vi ska försöka inkludera dessa möjligheter inom en snar framtid. Så länge kan du gå in på följande sida för att få andra möjligheter, som kanske är tillgängliga för dig vid denna tidpunkt: Ways to Give

Varför blev min kreditkorts-/bankkortsdonation inte godkänd?

Om din betalning nekades eller om du inte lyckades skriva in din kortinformation på vår donationssida, var vänlig kontrollera ditt kredit-/bankkort i följande fall:

  • Ditt kredit-/bankkort måste gå att använda internationellt. Kort som bara kan användas i ett land (så kallade inhemska kort) kan inte godtas i nuläget.
  • Amerikanska, brittiska eller kanadensiska kreditkort accepteras endast i sina respektive länder.
  • Alla virtuella kort godkänns inte för tillfället. Virtuella kort används ofta vid köp på nätet, för att skydda ditt verkliga korts känsliga information. Du kan dock lita på att vår hantering av donationer sköts av professionella och fullt fungerande processorer och din information hanteras ytterst säkert. Om ditt virtuella kort inte godkänns, vänligen använd ditt vanliga kredit-/bankkort istället.
  • Om du använder ditt bankkort, kom ihåg att säkerhetskoden (CVV) är valfri. Om ditt bankkort inte har något CVV, hoppa över det fältet.