Nem működik az adományozás?

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Nem működik az adományozás?

Ha problémáid merülnének fel az adományozással kapcsolatban, vagy kérdéseket szeretnél feltenni, nézd meg a gyakran feltett kérdéseknél! Ha még mindig kételyeid lennének, vagy szeretnéd követni a tranzakciód útját, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a címen: donate@wikimedia.org.

Biztonságos ez?

A Wikimédia Alapítvány adománygyűjtő oldala különösen biztosított a Verisign Trusted által.Miután rákattintottál a banner-re, vagy egy adománygyűjtő linket követtél, az oldal, ahová kerülsz, egy biztosított oldal (https); minden információ titkosított és az adatvédelmi irányelvek legmagasabb szintjén vannak kezelve.

Az általam preferált fizetési mód nem található meg a Wikimédia Alapítványnál

Őszintén sajnáljuk, ha nem elérhető számodra az általad preferált fizetési módszer; a jövőben azon dolgozunk, hogyn még több pénznemre kiterjesszük a pénzgyűjtési módozatainkat. Ehhez azonban szeretnénk tudni, hogy az országodban mi lehet a legkedveltebb fizetési módszer - kérjük, küldj egy e-mailt a részünkre, amelyben megírod, hol laksz, és milyen módszert preferálnál.

Igyekszünk a közeljövőben lhozzáadni az új lehetőségeket is a rendszerünkhöz. Addig is kérjük, tekintsd meg ezt az oldalt a jelenlegi lehetőségekről: Adakozási módok

Miért utasították el a bankkártyámról/hitelkártyámról történő adományozást?

Ha meghiúsult az átutalás, vagy nem tudtad beírni az adománygyűjtő oldalon a kártyaszámodat, kérjük, ellenőrizd bankkártyádat/hitelkártyádat az alábbiak szerint:

  • Engedélyezve kell, hogy legyen a kártya nemzetközi használata. Azok a kártyák, melyek csak bizonyos országokra vannak korlátozva, egyelőre nem használhatók.
  • Az USA-ban, Nagy-Britanniában, valamint Kanadában kiállított kártyák csak az adott országban használhatók.
  • Jelenleg nem mindegyik virtuális kártyát fogadjuk el. A virtuális kártyát akkor szokás használni, amikor valaki a valódi bankkártyája helyett létrehoz egy ál-kártyát a neten, hogy az eredeti adatai biztonságban maradjanak. Azonban felhívjuk rá a figyelmedet, hogy az adománygyűjtési módunk professzionális, teljesen megbízható módszerrel zajlik, s az információ különösen védett. Tehát ha a virtuális kártyád elutasításra kerül, nyugodt szívvel használd saját bankkártyád/hitelkártyád.
  • Hitelkártya használata esetében vedd figyelembe, hogy a biztonsági kód (CVV) opcionális lehetőség. Tehát ha a kártyádnak nincs ilyen kódja, akkor hagyd üresen a mezőt.