Problems donating

From Donate
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation

Problems donating

És aquest lloc web segur?

El web de donacions de la Fundació Wikimedia és extremament segur i equipat amb Verisign Trusted. Després de clicar un avís o seguir l'enllaç d'una donació, la pàgina on sou portats és en un servidor segur (https); tota la informació és encriptada i gestionada seguint els estàndards més exigents de protecció de dades.

El meu sistema de pagament preferit encara no és ofert per la Fundació Wikimedia.

Sentim molt no poder proveir actualment el vostre mètode de pagament preferit; en futures campanyes esperem tenir millors opcions per a fer donacions en diferents monedes. Us demanem que comproveu en aquesta pàgina altres opcions disponibles: other ways to give.

Per què ha estat rebutjada la meva donació mitjançant targeta de dèbit/crèdit?

Si el vostre pagament ha estat rebutjat, o si no us ha estat possible introduir la informació de la vostra targeta en la nostra pàgina de donacions, comproveu la targeta de dèbit/crèdit per a aquests casos:

  • La vostra targeta de dèbit/crèdit ha de ser activada per a ús internacional. És possible que les targetes que només poden ser utilitzades en el vostre país (targetes domèstiques) no siguin acceptades en aquests moments. Poseu-vos en contacte amb el vostre banc i demaneu l'activació d'accés internacional.
  • Targetes de crèdit dels Estats Units, Regne Unit i Canadà només són acceptades en els seus respectius països.
  • No totes les targetes virtuals poden ser acceptades actualment. Les targetes virtuals són utilitzades sovint per a compres en línia, per a protegir la vostra informació sensible. Tot i així, podeu estar segurs que el nostre processament de donacions està recolzat per sistemes professionals que compleixen totes les normes estàndard, i que la vostra informació serà gestionada amb extrema seguretat.
  • Si esteu utilitzant la vostra targeta de dèbit, tingueu en compte que el codi de seguretat (C V V) és opcional. Si la vostra targeta de dèbit no té un C V V podeu deixar el camp en blanc.
  • El vostre banc pot haver protegit la transacció. Això és particularment possible si aquesta és la primera vegada que esteu fent una donació a Wikimedia. Poseu-vos en contacte amb el vostre banc i demaneu-los que no bloquegin futures transaccions a Wikimedia, permetent que les vostres futures donacions siguin processades.

He rebut un missatge d'error, però encara puc veure un càrrec a la meva targeta de dèbit/crèdit.

Si heu rebut un missatge d'error explicant que la vostra transacció no ha pogut ser acceptada, la vostra donació no ha estat processada o acceptada per la Fundació Wikimedia. És possible que us aparegui un càrrec a la vostra targeta, efectuat pel vostre banc, degut a que aquest és el procediment estàndard per qualsevol transacció en línia. El vostre banc alliberarà aquests diners en 3-5 dies feiners, depenent de les seves pròpies normes i regulacions. Si voleu intentar fer de nou una donació, si us plau visiteu la nostra pàgina de sistemes de donació per a conèixer totes les opcions.

Per què rebo un avís de certificat erroni quan intento fer una donació?

No us amoïneu si veieu un avís de certificat erroni quan esteu intentant fer una donació. És molt probablement degut a una versió antiga del vostre navegador. Actualitzeu el vostre navegador o utilitzeu-ne un altre.

Per què no veig la meva moneda o país en el formulari de donació?

L'avís de donació que heu clicat està preparat per a ubicar-vos geogràficament en base a l'adreça IP que el vostre proveïdor d'Internet us ha assignat. Un petit nombre d'usuaris tenen problemes amb la localització via IP i necessiten un avís específic per al seu país. Aquest problema és més freqüent si esteu viatjant. Si us trobeu en aquesta situació, envieu un correu electrònic a l'equip de donacions a donate@wikimedia.org. Si us plau, afegiu el nom del vostre país i/o la moneda per tal què us puguem enviar l'URL de donacions correcta.

Encara teniu problemes?

L'equip de donacions a la Fundació Wikimedia és reduït, assegureu-vos de llegir les preguntes habituals que teniu a dalt. Reviseu les nostres preguntes freqüents, donat que això us pot ajudar a resoldre els vostres problemes. Si encara teniu dubtes o necessiteu ajuda seguint la vostra transacció, podeu contactar-nos a donate@wikimedia.org.